Menu

Carnavalsspektakel Pompestompers

1 1


thumb_pompestompers2011Als je normaliter 's avonds door Eensveen rijdt, dan kun je genieten van de stilte  en van de heldere sterren in de hemel. Maar vanavond was het genieten op een ander niveau, namelijk het carnavaleske niveau vanuit Smithy's Palace waarbij geheel Eensveen kon meegenieten van het carnavals gedruis.

 

 

Vanavond hield C.V. de Pompestompers haar receptie in hun hofresidentie Smithy's Palace. Zo rond 20:30 kwamen de eerste verengingen binnen om Prins Keu met adjudanten Lange band en Korte band te feliciteren met hun benoeming.

 

Bijna alle verenigingen uit Zwolle en omgeving waren vertegenwoordigd, maar ook uit Epe en Slagharen. Prinses Hedwig van C.V. de Wezenlozen was incognito aanwezig om haar felicitaties over te brengen naar Prins Keu. De rest van de vereniging had haar verplichtingen bij de uitwedstrijd van FC Volendam - FC Zwolle.

 

Prins Pim van C.V. de Deurzakkers kon helaas niet aanwezig zijn op deze avond. Toch waren de Deurzakkers aanwezig met één adjudant, welke een foto van Prins Pim bij zich had. Deze werd overhandig aan Prins Keu. Prins Keu was zelf bij zijn opkomst verhinderd en kwam dus ook op met een foto.

 

Op deze avond was er nog tijd voor een uitzonderlijke felicitatie. Deze kwam van de Raad van I (met ledenstop). Vorst Pepponi heeft recentelijk met het duo 'De feestende moaties' in de auto gezeten en het kwam ter sprake wie eventueel de nieuwe hoogheid van de Pompestompers zou worden. In een tijdsbestek van één kilometer heeft Henriëtte 16 keer moeten kuchen, waarop de volgende kilometer Vorst Jan den II 16 keer heeft moeten kuchen. Het is voor Vorst Pepponi al duidelijk wie volgend jaar de Pompestompers zal voorgaan en reikte alvast een medaille met de felicitaties uit aan toekomstige Prinses Cara (Henriëtte) en Adjudant PufPuf (Vorst Jan den II). Of zij de Pompestompers volgend jaar voor zullen gaan, zal moeten blijken.

 

Tussen de muziek van de dj klonken de muzieknoten van de Deventer Deurbloazers, waar het publiek zoals altijd van genoot. Al met al was de hofresidentie weer tot aan de nok toe afgeladen met carnavalsvierders uit omstreken en met heel veel lol en plezier. Hoewel Sassendonk Online niet de gehele avond heeft kunnen blijven, hebben zij er alle vertrouwen in dat het feest nog tot in de late uurtjes werd gehouden.

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top