Menu

Sassendonk is weer Zwolle

1 1
Sleuteloverdracht2011SASSENDONK - dinsdag 8 maart. Na ruim 4 dagen in het feestgedruis te hebben gezeten, werd het zo langzamerhand tijd om de Sleutel van de stad weer terug geven aan het B&W van Zwolle. De laatste carnavalsdag van Sassendonk is voor meeste carnavalvierders een dag met officïele plechtigheden. De bekendste zijn het neerhalen van het nest, de sleuteloverdracht en de steekafnames.
 

Zo mooi als dat de Zwollenaar op vrijdag om 00:00 op de Grote Markt bij het opzetten van nest klonk, zo droevig klonk het Om 11 over 8 bij het neerhalen van het nest. De verenigingen en groeperingen hebben het embleem van het nest gehaald en zetten hun weg voort naar hun eigen residentie om daar de laatste avond door te brengen en de avond af te sluiten met bijvoorbeeld een steekafname en/of haringhappen.

 

Om 11 voor 11 werd Stadsprins Fit verzocht om op het podium te komen. Het moment was aangebroken om de Sleutel van de stad weer te overhandigen aan het B&W van Zwolle. Sassendonk is weer Zwolle.

 

Stichting Sassendonk Promotions heeft een geweldig seizoen gehad. Wij hebben weer vele Sassendonkers in de picture mogen zetten. Tevens hebben wij onze activiteiten kunnen uitbreiden Sassendonk On Air. Wij bedanken een ieder voor zijn of haar bijdrage.

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top