Menu

C.V.de Tonnezotters niet prinsloos dankzij Dirk de Lange

1 1

Prins Uutdenoot & Adjudanten Alfredo en SebastiaanAfgelopen zondag zijn de hoogheden voor het nieuwe seizoen van de Tonnezotters geïnstalleerd.

In de Bierton was het gezellig druk. Veel zusterverenigingen waren aanwezig om de abdicatie van prinses Sanne en prinses Brenda. mee te maken. Het gonsde al weken binnen de carnaval wereld dat dit een happening zou worden. Waar deze geruchten vandaan kwamen weet niemand.

Jeugdprins Andy en zijn adjudant JeroenNa de abdicatie van de zittende hoogheden was het tijd om de nieuwe hoogheden binnen te halen.

De nieuwe jeugdhoogheid is Endy Kroeze, het carnaval is hem met de paplepel in gegoten want zijn ouders vieren al jarenlang carnaval binnen de Tonnezotters. Zijn adjudant is Jeroen die na een jaar naar zijn zus te hebben gekeken ook wel eens vooraan wil staan.

Het was spannend wie de nieuwe hoogheid van de Tonnezotters ging worden. Tot op de middag zelf was er nog niemand die de Tonnezotters voor zou gaan in het carnaval. Omdat de beoogde hoogheid op het laatste moment had afgezegd moest de commissie naarstig op zoek naar een nieuwe hoogheid. Gelukkig was Dirk de Lange bereid om het voortouw te nemen.


Het aankomend seizoen gaan de Tonnezotters het carnaval in onder aanvoering van Prins Uutdenoot , zijn adjudanten zijn Alfredo Neijensteijn en Sebastiaan Halfwerk.

 

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top