Menu

7e Zwolse dwarsliggeravond van C.V. Net Éhm Anders.

1 1

Dwarsligger 2010Zaterdag 17 december 2011 organiseert C.V. Net Éhm Ander s de 7e Dwarsliggersavond in de WRZV Hallen te Zwolle. Aanvang is 20:00. Het geweldige feest wordt voorgegaan door Prins Guido en zijn adjudant Skiskoen. Cv Net Ehm Anders is er weer in geslaagd er een mooi feest van te maken. Zoals altijd is DJ Hans aanwezig.

Verder zijn er optredens van o.a. de Sjakies, raad van 11 cv de Dwarsliggers uit Oosterbeek en een bijzondere dansgarde. Deze zal een surprise act verzorgen.

Uiteraard zal prins Guido en zijn adjudant om 21.00 uur op zijn geheel eigen manier het feest betreden.

Heb je zin in een geweldig net even naders carnavalsfeest kom dan naar de WRZV hallen. Wees er bijtijds bij want vol is vol.

Prins Guido, de nieuwe hoogheid van C.V. Net Éhm Anders, zal in aanwezigheid van vele verenigingen om 23:11 de Zwolse Dwarsligger 2011 uitreiken. De genomineerden zijn dit jaar de volgende maatschappelijke personen / organisaties:

  • Roy Kroezen, de beiaardier van Zwolle
  • Elles Hetebrij, eigenaresse van café de Hetebrij
  • Het Ecodrome, Zwols themapark

 

Het Zwolse publiek bepaald wie de titel 'Zwolse dwarsligger 2011' mag dragen. Dit kan door te stemmen op uw favoriet. Stemmen kan via de site van C.V. Net Éhm Anders: http://www.netehmanders.nl/zwolsedwarsligger/nominaties

 

Wie wordt de opvolger van "het Genootschap"???????

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top