Menu

Het Ecodrome wint Dwarsligger 2012

1 1

Dwarsligger 2012Het Ecodrome heeft de Dwarsligger 2012 gewonnen. Zij waren samen met Roy Kroezen (de Zwolse Beiaardier) en Elles Hetebrij (café Hetebrij)  genomineerd. Het was een nek aan nek race voor Het Ecodrom en Elles Hetebrij, het Ecodrome is door het Zwolse publiek met een paar stemmen meer verkozen tot Dwarsligger 2012.

Het was een geslaagde afsluiting van het carnaval in 2011, de Zwolse Dwarsliggers avond van C.V. Net Éhm Anders is traditioneel het laatste evenement van het jaar. De avond in de WRZV hallen werd bezocht door vele verenigingen van binnen en buiten Sassendonk (Zwolle). De Dwarsliggers uit Oosterbeek hadden zelfs een leuke 'muzikale hypnose' act meegenomen voor de Zwolse carnavals vierders. Ook C.V. Net Éhm Anders had een verrassing in petto, de heren waren een eigen dansgarde begonnen. na hun eerst optreden kwamen meteen al verzoeken voor optredens bij ander everenigingen binnen.

 

Ook van uit Zwolle warenen natuurlijk leuke acts te zioen. Speciaal voor Prins Guido heeft prins Poets zijn nummer volledig 'Mien sop is op' in het duist vertaald. Prins Guido, de Tiroler prins van C.V. Net Ehm Anders kon het op die manier natuurlijk allemaal wat beter volgen ;-).  De Sjakies van C.V. d'Oelewappers maakte ook een spectaculaire entree in de WRZV Hallen door in een eend binnen te komen rijden.

 

Als met al een geslaagde avond voor het zwolse carnaval.

 

Voor meer info: www.netehmanders.nl

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top