Menu

Tweede Sassendonkse Biertapwedstrijd

1 1

thumb_bierDit jaar wordt op 18 januari 2012 om 19:30 voor de 2e keer de Sassendonkse biertapwedstrijd georganiseerd. Deze wedsdtrijd is voor carnavalsverenigingen, carnavalsclubjes/groepen en malloten die het Sassendonkse carnaval een warm hart toedragen!

Vorig jaar waren de de Antrekkers kampioen en moeten dit jaar hun titel prologeren en zien of ze de wisselbeker mogen behouden voor weer een jaar.

 Er kunnen maximaal 10 teams van 2 personen per vereniging of club/groep meedoen, degene die vorig jaar ook mee hebben gedaan krijgen voorrang bij het inschrijven, dus wees er snel bij!!! Inschrijving sluit op 8 januari, opgeven kan bij: gerrit@virus.nl of info@cafebosch.nl

De kosten zijn € 11.11 per deelnemend team en er dient voor aanvang aan de organisatie betaald te worden. Het bier wat er getapt wordt tijdens de wedstrijd kan/mag worden opgedronken door de teams en/of toeschouwers die jullie in grote getale mee zullen nemen om jullie aan te moedigen.

De deelnemende teams dienen in zo'n origineel mogelijk kostuum te verschijnen, dit om alvast in een carnavaleske stemming te komen.

Er zal door een strenge jury (Joop Reimink) en Paul Bosch beoordeeld worden op:


* Gastvrijheid/vriendelijkheid

* Netheid/hygiëne

* Spoelen glaswerk

* Tappen

* Uitserveren bier en uitschenken flesje

* Houding ober

* Kwaliteit biertjes

* Tempo

* Presentatie in het algemeen


Verder zijn er natuurlijk hapjes en wij zullen zorgen voor een stukje live muziek!

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top