Menu

Kleintje carnaval... gecanceld

1 1

Kleintje Carnaval 2011De geplande feestavond op vrijdag 10-2-2012 gaat niet door! Het bestuur van cv De Deurzakkers heeft na raadpleging van de leden hiertoe besloten. De motivatie is o.a. het drukke programma in het jubileumjaar en het feest "55 jaar Sassendonk" een week daarvoor op 4 februari.!

Het "Kleintje Carnaval" is al jaren een traditie, een week voor het grote carnaval is er de feestavond waar eenieder zijn nieuwe kleding kan uitproberen en warm kan draaien voor het feest waar uiteindelijk een heel seizoen naar toe geleefd is, alleen dit jaar even niet! In 2013 natuurlijk weer wél, dan op 6 februari in een "nieuw jasje".......

Na de Abdicatie/Opkomt en een fantastisch Jubileumfeest, 44 jaar cv de Deurzakkers, in November 2011 staan er in 2012 natuurlijk nog het PrinsenDarten, de Carnavalsoptocht en de PrinsenKaraoke op het programma, maar dit jaar ook nog het grote feest 55 jaar Sassendonk!

Om in een druk seizoen met een druk programma alles de juiste aandacht te kunnen geven is het beter een keer dit traditionele feest over te slaan is het wijze besluit van de vereniging, maar volgend jaar is het er gewoon weer!

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top