Menu

Receptie op nieuwe locatie voor C.V. Antrekkers

1 1

Prinses Fourtunia met haar adjudanten Naald & DraadVanavond vierden de Antrekkers, met prinses Fournitura en haar adjudanten Naald & Draad, voor de eerste maal hun receptie op een nieuwe locatie. Nadat zij een aantal jaar geleden vanuit Wezep naar de Zwolse Luchtbode waren verhuisd werd hun receptie vanavond voor de eerste maal gehouden in de Vrolijkheid.


Blijkbaar is de Horeca in Nederland zijn belang behoorlijk aan het aanscherpen, want door belangenverstrengeling van de horeca is C.V. de Antrekkers min of meer uit hun residentie de Luchtbode gezet. Dit omdat de bar van deze duivenvereniging puur bedoeld is voor leden van de vereniging. Een soortgelijke situatie hebben we ook gezien bij C.V. de Deurzakkers eind vorig jaar. Gelukkig bood de Vrolijkheid hierin een oplossing aan de Antrekkers.

Een beetje onwennig stapten wij vanavond de Vrolijkheid binnen, het is toch een beetje vreemd om de zaal in te wandelen en ineens een andere opstelling te zien als welke zo vertrouwd verkomt.


Gelukkig weten de Antrekkers ook wat feesten is en waren er na de optredens van de diverse dansgardes ook een aantal zangers die hun vocalen door de zaal lieten galmen. Daarnaast werden er de gehele avond loten verkocht waarmee men zeer leuke prijzen kon winnen. De Antrekkers kunnen terug kijken op een gelaagde avond.

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top