Menu

Start Wereldrecord Trekdrop-trekken door Elmo van Sesamstraat.

1 1

ElmoTijdens het Carnaval op zondagmiddag 19 februari houdt carnavalsgroep De Mafkikkers wederom een wereldrecord. Ditmaal is het een recordpoging Trekdrop-trekken. Het evenement is speciaal voor gezinnen met kleine kinderen die op zondagmiddag een leuk overdekt uitje zoeken. Maar natuurlijk is iedereen welkom.

Eerdere geslaagde recordpogingen waren oa. De Dubbeldekspolonaise en het record Kassarollen- rollen.

Heel speciaal is het dat de oudste carnavalsgroep van Sassendonk De Mafkikkers in het kader van het 55 jarig jubileum van Sassendonk cast lid van de theaterproductie het Mooiste van Sesamstraat ELMO naar Sassendonk heeft weten te krijgen om samen met de kids een Sesamstraatliedje te zingen een aansluitend gaat hij het startschot geven voor de recordpoging.

Na afloop kan men met Elmo op de foto.

Er kunnen zo'n 1000 carnavalsvierders aan de recordpoging meedoen. Maar natuurlijk hoeft u geen echte carnavalsvierder te zijn om kennis te maken met de hoofdrolspeler van Sesamstraat: ELMO.

Locatie: de speciaal overdekte " Voorstraat" in Zwolle. Aanvang 15.30 uur.

Naast ELMO zijn de Mafkikkers nog in overleg om Piet Paulusma binnen te halen voor de Zondagavond om zijn weerpraatje in Sassendonk op te laten nemen.

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top