Menu

CV de Deurzakkers en Sponsor Timeless bedanken vrijwilligers vvSVI

1 1

Vrijwilligers DeurzakkersSinds jaar en dag was De Siggels de vaste residentie tijdens de abdicatie/opkomst van de nieuwe hoogheid en de receptie van de hoogheid. In verband met de zogenaamde "paracommercie" moest CV de Deurzakkers juist met hun 44 jarig jubileumfeest uitwijken naar een andere locatie, maar de vrijwilligers SVI gingen mee!

Vrijwilligers SVIDe verandering van locatie kwam op het laatste moment, maar ondanks dat is het jubileumfeest 44 jaar Cv De Deurzakkers, wat tevens de receptie van Prins Toppie de 44e was, een groot succes geworden.

Een belangrijke schakel in het geheel zijn natuurlijk de mensen achter de bar! De mensen die ook zouden helpen in de kantine van vvSVI hebben op deze feestavond in Grand café Plaza ook de mouwen opgestroopt en geweldig bijgedragen aan deze Top avond! Hiermee toch ook weer aangetoond er een goede binding is van cv De Deurzakkers met vvSVI.

Nu het carnaval al weer even achter de rug is en het seizoen is geëvalueerd kwamen cv De deurzakkers, samen met de sponsor Timeless, tot de conclusie dat het eigenlijk best wel bijzonder is!

 

Op woensdag de 28e maart zijn de betrokken vrijwilligers door Tinus gevraagd bij elkaar te komen en werden ze op ludieke wijze persoonlijk bedankt voor hun inzet en bijdrage aan het feest! Door voorzitter Marinus Roijakkers werd een heerlijk chocolade EI overhandigd , het is tenslotte bijna Pasen, nadat de lovende woorden waren uitgesproken. Onder het genot van een hapje en een drankje werden herinneringen opgehaald en geproost op de prettige samenwerking.

 

Nogmaals een dik compliment, tot carnavals met en bij de Deurzakkers

Last modified onSunday, 07 October 2012 10:42
More in this category: Kapellen spektakel 2012 »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top