Menu

d’Oelewappers presenteren Prins Han I

1 1

Op zaterdag 24 november heeft carnavalsvereniging d’Oelewappers haar jaarlijks Prinsenbal gehouden in haar hofresidentie De Vrolijkheid te Zwolle. Na de vele verplichtingen zoals het ontvangen van de gastverenigingen, leuke bedankjes en attenties in alle vormen, was het om 21.49 uur tijd voor het laatste woord van Prins William I en zijn adjudanten Richard en Anita.

 

 

De ceremonie werd overgedragen aan de Preses der Grootvorsten en Prins William I werd van zijn staf, ambtsketting en steek ontdaan. Na de officiële ceremonie werd oudprins
William I overgedragen aan de Raad van Elf voor de abdicatie, die ook deze keer zeer ludiek te noemen was. Met een knipoog naar zijn schoonmaak werk in het verleden bij Café Bosch werd het trio omgedoopt tot schoonmaak crew en verlieten de zaal.

De opkomst van de nieuwe hoogheid begon om 22.41 uur met een extra RTL nieuwsbericht; het Social Media netwerk zou plat liggen. Twee tweets werden de zaal in geleid gevolgd door een social media feestboek box waar Prins Han uit naar voren kwam. De twee tweets zijn de adjudanten van Prins Han 1 en tevens zijn twee zonen, namelijk Adjudanten @Rob en #Chris. De leus van de Prins Han I luidt: Met Prins Han kun je Social Media An!

Prins Han I is in het dagelijks leven Han van Dalen, geboren op 16 februari 1953 te Zwolle en is woonachtig in de wijk Stadshagen samen met zijn vrouw Geesje van Dalen.

Adjudant @Rob is in het dagelijks leven Rob van Dalen, geboren op 19 maart 1982 te Zwolle en woont samen met zijn aanstaande vrouw Jacqueline en zijn zoon Laurens (1 jaar).

Adjudant #Chris is in het dagelijks leven Chris van Dalen, 27 jaar en woont ook in Zwolle samen met zijn vriendin Tamara met dochtertje Cilla van 3 jaar en zijn zoontje Mias van bijna 9 maand.

Last modified onSunday, 25 November 2012 08:33

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top