Menu
Leandra Volkers

Leandra Volkers

Voorverkoop kaarten 55 jaar Sassendonk

1 1

Kaarten 55 jaar SassendonkOver 2 weken is het eindelijk zover. Na een voorbereiding sinds eind 2009 zal in de Zwolse IJsselhallen het 55 jarig carnaval in Zwolle groots worden gevierd. Naast een gratis middag programma in de IJsselhallen (Kinderen en minder vallieden) en in de Zwolse binnenstad is er ook een avond programma vanaf 20:00 in de Zwolse IJsselhallen.

Alleen voor het avondprogramma moet je in het bezit zijn van een toegangskaart. De verkoop van de kaarten voor het avond programma van 55 jaar Sassendonk loopt op volle vaart. De kaarten zijn alleen te verkrijgenin de voorverkoop, er is geen kaartverkoop aan de deur.

Met de vlam in de pijp naar het seniorencarnaval

1 1

senioren2011Zaterdag 26 februari rond de klok van zessen rijden de eerste taxi’s voor bij de WRZV hallen in Zwolle. Het alom bekende seniorencarnaval georganiseerd door C.V. de Eileuvers Trekt elk jaar weer een volle zaal, zo ook dit jaar. De zaal stroomt meteen al goed vol. De Bezoekers worden keurig ontvangen door de Raad van 1. Om 19:00 is het dan zover de Kapel Blaast de vereniging binnen, na een welkomswoord is het tijd om het feest te laten beginnen.

 

Carnaval in de Fermate

1 1


fermate2011Sinds een paar jaar helpen de d'Oelewappers mee met de organisatie van een carnavalsavond bij verzorgingstehuis Fermate te Holtenbroek. De initiatief nemer is een oud gediende van d'Oelewappers en tevens één van de oprichters van de vereniging. De versierde aula was volledig gevuld met verklede carnavalsvierders.

 

Subscribe to this RSS feed